• hu
+36 23 200 232 info@smartus.hu H-2040 Budaörs, Gyár utca 2.
MCR A5C2 2
MCR-A5C2_2
MCR A5C2 2

Több mint 50 éves tapasztalatával, világszerte 8 ezer üzembe helyezett gépével, és havi 40 egységnyi egyedülálló gyártókapacitásával az Okuma a kétoszlopos portál megmunkálóközpontok éllovasának számít. Az MCR-A5CII portálgép parndorfi központjába telepítésével az Okuma mostantól a nagyméretű munkadarabok megmunkálását is be tudja mutatni az ide látogató ügyfelek számára. A vállalat világszerte működő Technológiai Központjai a legújabb gépek és technológiák tesztelését teszik lehetővé a legkülönbözőbb iparágakból érkező ügyfelek számára, akik saját igényeiket, illetve kérdéseiket az Okuma szakembereivel itt személyesen is megbeszélhetik.

A kompakt MCR-A5CII portálgép automatikus fejcserélő állomással (Automatic Attachment Changer) rendelkezik, ami 30 másodpercen belül végzi el a fejcserét a tárolóból, amelyet a megrendelő igényei szerint több mint százféle fejjel lehet feltölteni. A kiállított géphez két kiegészítő fej tartozik. Ezáltal nemcsak a beállítási és az állásidő csökken, hanem a hibalehetőség is. A 2 000 × 4 800 mm-es asztallal felszerelt megmunkálóközpontot 6 000 min-1 orsó fordulatszám és 26/22 kW teljesítmény jellemzi. A 80 szerszámhelyes, vízszintes, vagy függőleges elhelyezkedésű automata szerszámcserélő tovább növeli a gép termelékenységét. A mindössze 6 830 × 12 550 mm-es alapterületének köszönhetően a megmunkálóközpont viszonylag kis telepítési helyigény mellett helyezhető üzembe.

A robusztus öntöttvas portálszerkezet nagyobb merevséget és szűk tűrésmezőt eredményez, ami kiemelkedő pontosságban mutatkozik meg. A Renishaw mérőtapintó még a megmunkálási folyamat közben is lehetővé teszi a komplex geometriák mérését.

Az Okuma intelligens SERVONAVI technológiája a fordulatszám és az előtolás mértékének optimalizálásával jelentősen növeli a termelékenységet, a felhasználóbarát Okuma OSP-P300M vezérlő pedig egyszerű üzemeltetést tesz lehetővé. A pontosság növelése érdekében az MCR-A5CII portálgépet aktív hőkompenzációs funkcióval is ellátták, ami kiküszöböli a termikus alakváltozásból fakadó hibákat, lerövidíti a bemelegedési fázist és a megmunkálás során csökkenti a méretkorrekció szükségességét.

Az MCR-A5CII többféle orsóval, csatlakozófejek és automata szerszámcserélők széles választékával rendelhető. Az asztal szélességben 1 500 és 3 000 mm, hosszúságban pedig 3 000 és 12 000 mm között választható. A géphez számos egyéb opció érhető el.

További információkért az MCR-A5CII, illetve az Okuma egyéb portálgépeiről kattintson ide.

Várjuk jelentkezését:

SMARTUS Zrt.
06/23 200-230
info@smartus.hu
2040 Budaörs, Gyár utca 2.