• hu
  • en
+36 23 200 232 info@smartus.hu H-2040 Budaörs, Gyár utca 2.

A pontossággal kapcsolatban megalkuvást nem ismerő Okuma mindig törekedett a lehető legjobb minőségű szerszámgépek gyártására. Az új palettázó rendszerével, az Okuma új mércét állított fel a gyártástechnológia területén. A rendszer lehetővé teszi teljesen egyedi alkatrészek, egy darabos szériák gyártását rugalmas gyártócella (FMS) segítségével. Az egyedi gyártás területén nem ritka, ha egy gép egy évben a ténylegesen ledolgozható üzemóráknak csak egyharmadában termel, a többi idő a programozásra, beállásokra, szerszámozásokra fordítódik.

Az Okuma új palettázó kezelő rendszere, a Palletace rendszer segítségével az egyedi gyártásfolyamatok könnyen és gyorsan LEAN-esíthetőek, a különböző előkészületi, megmunkálási, beállási folyamatok párhuzamosíthatók, akár egy gépkezelő jelenlétével. Mivel egy gépkezelő is elegendő a teljes rendszer kezelésére, így jelentős költségcsökkentés és időmegtakarítás érhető el, magasabb gépkihasználtság mellett. Cégek számára, akik folyamatosan küzdenek a határidőkkel, ez a rendszer lehet a tökéletes megoldás számukra.

 

Próbálja ki az új online kalkulátort, mely segíthet Önnek meghatározni a Palletace rendszer hatékonyságát, megtérülését.