• hu
+36 23 200 230 info@smartus.hu H-2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Inis Logo Szoveg

Önnek van ötlete: mi hozzásegítjük a pénzhez, ami a megvalósításhoz szükséges.

Ha már pályázott: átvesszük Öntől a pénzügyi elszámolások, jelentések készítésének terhét, hogy Önnek csak a megvalósítás öröme maradjon.

Mióta az Európai Unióba léptünk, a pályázat készítés által rejtett lehetőségek a legtöbb vállalkozó számára világossá váltak, csak éppen azt nem tudják sokan, hogyan is kezdjenek hozzá.

Pályázati tanácsadás és készítés nélkül olyan ez, mintha üvegfedelű lezárt ládában lelnénk kincsekre: látjuk, hogy micsoda lehetőségek állnak rendelkezésre, de nem férünk hozzájuk.

A pályázat készítés nem egyszerű feladat. Rengeteg formai és tartalmi követelménynek kell megfelelnie a beadott pályázatnak. Azonban ha van egy nagyszerű ötlete, miért hagyna fel a reménnyel, hogy valaha meg tudja valósítani?

Önnek is megvan a szakterülete, mint ahogy nekünk is. Cégünk az Inis Kft. sikerrel foglalkozik pályázati tanácsadással és pályázat készítéssel már 2004 óta, ezért bízza ránk a pályázattal kapcsolatos összes feladatot, amelyek csak hátráltatnák az Ön szakterületén folyó tevékenységet.

www.inispalyazat.hu