Smartus nyílt nap: Okuma műhelytitkok - október 7-8.
Okuma L&L rendezvény

Helyszín: 2040 Budaörs, Bitep telep – Gyár u. 2. / Gábor Dénes krt. és a Bárány Róbert u. sarkán

Okuma 460 5ax
Okuma-460-5ax

A Japánban tervezett és gyártott újgenerációs OKUMA GENOS M460V-5AX szimultán öttengelyes függőleges megmunkálóközpont egy korábbi modell – a MU-400VII – továbbfejlesztett változata, amely felvonultatja az Okuma intelligens technológiák széles tárházát, beleértve az OKUMA OSP-P300MA-H érintőkijelzős vezérlőt. Ez a kompakt gép a piacon a saját kategóriájában kiemelkedő tulajdonságokkal és felszereltséggel rendelkezik.

Okuma-genos-560

Az MB-V sorozat bevált technológiájára épülő GENOS M függőleges megmunkáló központok gazdaságos és megfizethető áron kínálják a megszokott Okuma minőséget. Hőstabil, pontos és merev, ezek a gépek nagy termelékenységet és jövedelmezőséget biztosítanak.

Okuma-multus-b250II

A Japánban megalkotott újgenerációs MULTUS B250II kompakt 5 tengelyes multifunkciós esztergaközpont komplett ötoldalú megmunkálást tesz lehetővé nagyobb geometriai pontosság, kevesebb beállítási igény és lecsökkent ciklusidő mellett.

Okuma-genos-l3000-e-flextek-gp12

A GENOS L-sorozathoz tartozó gépek megfizethető és felhasználóbarát multifunkciós esztergák. Ezek a nagy stabilitással és szilárdsággal rendelkező gépek változatos, nagy pontosságú megmunkálást tesznek lehetővé, rendkívüli hatékonyság mellett. A kiállított géphez Flextek GP-12 robotos kiszolgálócella került kialakításra.

Okuma 460 5axOkuma Genos 560Okuma Multus B250IIOkuma Genos L3000 E Flextek Gp12

Az elmúlt hónapok tapasztalatai azt mutatják, hogy a vírus helyzet egyelőre tartósan a mindennapjaink része marad, ezért ezt a rendezvényünket is úgy alakítottuk ki, hogy partnereink biztonságosan részt vehessenek rajta:

  • 1 turnusban maximum 15 fő látogatót tudunk fogadni, a jelentkezőket a beérkezésük sorrendjében osztjuk be.
  • Higiénia biztosítása a kihelyezett fertőtlenítő eszközök segítségével
  • Megfelelő távolság tartás

 

Kiállító partnereink:

Az ISCAR piacvezető szerszámgyártó innovatív precíziós keményfém fémmegmunkáló eszközök palettáját biztosítja partnereinek. Az ISCAR eszterga, maró, fúró és menet megmunkáló megoldásokat kínál a gépiparban és a forgácsolóiparban. Az alkalmazások igényeire szabott speciális szerszámtesteket, lapkákat és tömörkeményfém szerszámokat is szállít ügyfeleinek a standard szerszámok mellett. Az innovatív speciális termékeket tapasztalt tervezők segítségével, a legjobb alapanyagok felhasználásával a magyarországi üzemben készítik a tervezéstől egészen a gyártásig.

www.iscar.hu

A CAD-CAM Solutions csapata korszerű ipari megoldásokkal segíti partnereit a tervezés, gyártás, mérésautomatizálás és termelésirányítási rendszerek integrációja területén. Elsődleges fontossággal bír, hogy az ügyfelek egyedi igényeit szem előtt tartva, hatékony és biztonságos módszereket dolgozzanak ki egy-egy tervezési vagy gyártási folyamat optimalizálására.

Szolgáltatásaink:

www.cadcamsolutions.com