EMO MILANO 2021

OKUMA CNC SZERSZÁMGÉP ÉS CNC VEZÉRLŐK

Érezze az Okuma varázsát!

Az automatizálási megoldások, a merev gépek és az Okuma saját szoftverének kombinációja a legújabb megmunkálási stratégiákkal ötvözve megnyitja a lehetőséget további optimalizálás és nagyobb termelékenység felé. Tudjon meg többet a gyártóüzemében rejlő lehetőségekről, és látogasson el milánói EMO standunkra!

BEMUTATÓK AZ EMO MILANO 2021 -EN

OKUMA CNC SZERSZÁMGÉP ÉS CNC VEZÉRLŐK

VILÁGPREMIER: A NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FORGÁCSLEVÁLASZTÁS MESTERE

MA-600HIII megmunkálóközpont

Az első bemutatóra készülünk az újonnan kifejlesztett MA-600HIII vízszintes megmunkáló központtal! Az optimalizált funkcióknak köszönhetően a bevált MA-H sorozat tagja az automatizációt és robottal összehangolt gyártási folyamatokat is maximálisan támogatja. Az MA-600HIII lenyűgöző tulajdonsága továbbá a még gyorsabb megmunkálási sebesség, köszönhetően a nagyobb teljesítménynek és pontosságnak. AZ MA-600HIII többek között egy újonnan kifejlesztett univerzális orsót kapott, ezenkívül a speciális „ECO Suite” energiatakarékos rendszerével hozzájárul az energiafogyasztás csökkentéséhez és a környezeti hatások csökkentéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy a gép megfeleljen a folyamat megbízhatóságára és a méretpontosságra vonatkozó valamennyi követelménynek, különösen az autóiparban, a mezőgazdaságban vagy az építőipari gépek és vasúti alkatrészek gyártásában.

EURÓPAI PREMIER: NAGY MUNKADARABOK MEGMUNKÁLÁSÁRA

MB-80V függőleges megmunkálóközpont

A nemzetközileg is sikeres MB-V sorozat legnagyobb tagja, ideális a nagy méretű munkadarabok megmunkálásához. Ez hatalmas megmunkálóterének és 2,000 x 800 mm-es asztalának köszönhető. Meggyőző méretei ellenére a szerszámgép minimális alapterülettel rendelkezik, és könnyen kezelhetősége miatt gyorsan beüzemelhető.

Fiera Milano,
Strada Statale del Sempione, 28,
20017 Rho, Milan, Lombardy, Italy
Tel: +39 (0)2 262551
Fax: +39 (0)2 26255214

Útvonal

Hétfőtől szombatig: 09:30 – 18:00

Hall 7

Booth E04 F03