OSP P500 vezérlő – a cnc megmunkálás jövője

Az Okuma OSP-P500-at kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen az egyre gyorsabban változó gyártási igényeknek, és javítsa a kezelői élményt. Megmunkálási szakértelmünkre építve és ügyfeleinktől kapott kérések alapján új funkciókat valósítottunk meg. A szakképzett munkaerő növekvő hiánya, a klímasemleges termelés iránti növekvő igények az energiatakarékos gyártási folyamatok iránti kereslet meredek növekedéséhez vezet. 60 évvel az első OSP vezérlő bevezetése után az OSP-P500 a forradalmi válasz a jelenlegi és jövőbeli kihívásokra.

Megérkezett:

OKUMA OSP-P500

A fejlesztés fókuszában a termelékenység növelése és a fenntarthatóság áll:
 
  • könnyű használat, még a kevésbé tapasztaltabb kezelők számára is
  • produktivitás növelése az új digital twin rendszernek köszönhetően
  • fenntarthatóság: ECO Suite Plus és az Okuma intelligens technológiák használatával
  • biztonsági fejlesztések a kibertámadások ellen

THE OSP-P500 GRANTS THE FOLLOWING FEATURES AND ADVANTAGES

MERŐBEN ÚJ KIALAKÍTÁS

Az OSP-P500 vezérlő teljesen új kialakítású, és 15 hüvelykes és 21,5 hüvelykes panellel is elérhető. A panel mérete a gép típusától és a gép beépítési helyétől függ.

DIGITAL TWIN

Indítsa el közvetlenül a gépen történő programozás után, vagy végezze el kényelmesen a beállításokat a PC-n, és közben használja a gépet egyéb műveletekre. Tökéletes egyensúly a termelékenység és a beállítási és állásidők csökkentése között!

KÖNNYEBBEN HASZNÁLHATÓ, MINT VALAHA

Az Okuma CNC vezérlése lehetővé teszi a megmunkálási folyamatok automatikus meghatározását, csupán követni kell az útmutatót és betölteni a munkadarab rajzát. Az előzetes tapasztalattal nem rendelkező felhasználók is akár egyetlen nap alatt megtanulhatják egy munkadarab megmunkálását!

OSP – KIBERVÉDELEM

Megvédi a gépi folyamatokat, programokat és adatokat a kibertámadásoktól, az OSP fejlett azonosítási folyamatokkal, valamint a kommunikáció titkosításával és speciális vírusvédelmi protokollokkal rendelkezik. Ezenkívül integrált adat-helyreállítási intézkedések és az adatmentési funkciók is elérhetők vészhelyzetekre.

ZÖLD ÉS OKOS

Az ECO Suite Plus és az Okuma intelligens technológiái is az új vezérlés részét képezik. Rögzítse és elemezze a gépi folyamatok energiafogyasztását és CO2-kibocsátását. Ezen információk segítségével könnyen észlelheti és automatikusan alkalmazhatja az energiatakarékossági beállításokat.

PRODUKTIVITÁS

A nagy teljesítményű hardverrel és az optimalizált szoftverrel az új CNC vezérlés gyorsabb megmunkálási ciklust, gyorsabb szerszámcserét és gyorsabb tengelymozgásokat biztosít. Összességében az általános alkatrészek megmunkálásának ideje akár 15%-kal is lerövidül!

AZ OKUMÁNAK VAN VÁLASZA AZ ENERGIAHATÉKONYSÁGI KÉRDÉSEKRE.