OKUMA IPARI CNC ESZTERGÁK, KÖSZÖRŰK ÉS MEGMUNKÁLÓ KÖZPONTOK AZ IMTS KIÁLLÍTÁSON

Az IMTS kiállítást minden páros évben rendezik meg Chicagóban, a McCormick Place-ben, közel 250 ezer négyzetméteren. A rendezvény az Egyesült Államokból és több, mint 117 másik országból vonzza a résztvevőket. 

Az OKUMA természetesen idén is impozáns standdal vett részt az eseményen, a 15 kiállított CNC szerszámgép az elmúlt évek innovációjának eredménye. Kiemelt fókuszt kapott az automatizálás is, de a kiállítás főattrakciója mindenképpen a két új gép premier volt.

Növelje termelékenységét – a most bemutatkozó 5 tengelyes függőleges megmunkálóközpont nagy megmunkálási pontosságot és energiahatékonyságot biztosít, miközben óriási munkatérrel rendelkezik – kis alapterület mellett. 

Óriási munkatér

kompakt méretben

Maximális munkadarab méret: ø700 × h500 mm 

Löketek: X: 1,050, Y: 560, Z: 460 mm 

Felhasználóbarát megmunkálógép

Könnyebb kezelhetőség

Az asztal úgy került kialakításra, hogy a tengely párhuzamos a gép elejével az asztalhoz való könnyebb hozzáférés és a jó láthatóság érdekében.

Beépített energiatakarékossági

szolgáltatások

Standard kiegészítőként rendelkezik az OKUMA Thermo-Friendly Concepttel, amelynek köszönhetően a nagypontosságú megmunkálás és csökkentett széndioxid kibocsátás együttesen valósul meg. 

VT1000EX – a pusztítás hercege

DRÁMAI MÉRTÉKŰ TERMELÉSI HATÉKONYSÁG NÖVEKEDÉS A HAGYOMÁNYOSAN NEHEZEN ESZTERGÁLHATÓ ANYAGOK KÖRÉBEN 

Ismerje meg az új VT1000EX-at,  az Okuma új függőleges esztergáját. Köszönhetően a rendkívül merev konstrukciónak ez a gép rendelkezik a legnagyobb forgácsolási kapacitással a kategóriájában. Egy ilyen esztergaközpont birtokában valóban elérhető a nagy alkatrészek nagy térfogatú anyagleválasztása folyamatos üzem mellett. 

A VT1000EX KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGAI:

  • Maximális nyomaték, erő és löket
  • Magas megbízhatóság és stabilitás hosszú megmunkálások alatt is 
  • Kivételes anyagleválasztási képesség a nehezen forgácsolható anyagoknál is
  • Megerősített főorsó
  • Megerősített vázszerkezet