Évente szokásos márciusi Lunch & Learn rendezvényünket a kialakult járványügyi helyzet miatt sajnos kénytelek voltunk egy későbbi időpontra halasztani, de jelenleg is folyamatosan dolgozunk azon, hogy a digitalizáció adta lehetőségeket kihasználva tudásanyagunkat on-line bemutató formájában megoszthassuk Önökkel.

A következő hetekben számos alkalommal tervezünk ilyen on-line bemutatókat tartani, melynek első előadása jövő héten kedden lesz. Terveink szerint ezután hetente két alkalommal különféle érdekes témákkal jelentkezünk Önöknek, hogy beszámolhassunk a gyártást segítő intelligens technológiáinkról valamint fejlesztési irányainkról.

Bemutatásra kerülnek a legújabb, iparági vezető paraméterekkel rendelkező OKUMA MB5000HII palettaváltós vízszintes megmunkáló központon keresztül az OKUMA prémium megoldásai, melyeket egyedülállóan az “egy kézből” filozófiánknak köszönhetően tudunk kínálni partnereinknek.

Témák:

  • Hyper surface rendszer, mely szoftveres megoldásaival képes a CAM rendszerek hibáinak kiküszöbölésére a legpontosabb ívek és a legkiválóbb felületi minőség elérése érdekében
  • Diagnosztikai eszközök és kimutatási megoldások a megmunkálás- és termelés optimalizálás érdekében
  • Kategória vezető fogazat megmunkálási megoldások programozása az OKUMA Gear Machining Package rendszerében
  • Skiving eljárás bemutatása

Connect plan: az adat érték! Hogyan tudjuk a temérdek gépből kinyerhető adatot a hatékonyságnövelés szolgálatába állítani?

Ipar 4.0: optimalizálás, megjelenítés, elemzés

Időpont: 2020.06.16 – 10:00 kezdéssel

Az előadások után természetesen lesz idő kérdéseket feltenni, amelyre kollégáink készséggel válaszolnak.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet, a csatlakozáshoz szükséges belépési adatokat e-mailben fogjuk megküldeni Önnek!