GENOS L2000-e (L)

Belépő a legjobbak világába

A vevők igényeit világszerte felmérve, az Okuma a Genos L család fejlesztésénél szembe nézett a kihívásokkal, és egy legtöbbek által használható gépcsaládot teremtett, mely okkal szolgál rá remek hírére. A fejlesztés fő értéke a Monozukuri volt, azaz a legnagyobb hozzáértésen alapuló, fentartható gyártás.

A nagy merevség biztosítja a pontos megmunkálást és termelékenységet, túl az elvárásokon.

A GENOS esztergák sorozatának legutóbbi fejlesztése jelentős előnyhöz juttatja a vásárlóit.
Az motororsó kivitelű főorsó rendkívül erős, ugyanakkor nagyon precíz megmunkálást, dinamikus működést biztosít.
Ezek az egy revolver fejes esztergagépek a fejlesztéseknek köszönhetően erősebbek, merevebbek, ugyanakkor kompakt méretűek lettek.
A szerszámgép ágy és vezetékrendszere a legnagyobb igénybevételek esetén is rendkívül jól viselkedik, biztosítva a gyártott alkatrész kiváló méret-és geometria pontosságát, valamint felületi minőségét.
A szerszámgép elérhető hajtott szerszámos, sőt Y tengelyes kivitelben is, az alkatrész megtámasztását pedig NC vezérlésű szegnyereggel végzi.

A gép kiváló minőségű mechanikai elemeit, az Okuma által tervezett és gyártott elektronika kelti életre.

Ennek része az OSP vezérlő, melynek fejlesztésénél az egyszerű kezelhetőség, gyors programozhatóság fontos szerepet játszottak, de sok egyéb hasznos funkció is beépítésre került.

3D szimuláció

Könnyen és gyorsan vizualizálható az elkészített program. A szimuláció mutatja a szerszám és munkadarab, valamint a tokmánypofa modelljeit, így számos kellemetlen hiba kiszűrhető, mielőtt bekövetkezne a baj.

VPS

Mivel a vezérlővel való kommunikációs USB-n és hálózaton történik, ami gyors és hatékony, ki van téve vírusok okozta károknak. Ezt hivatott megoldani az Okuma saját fejlesztésű vírusvédelmi rendszere.

Machining Navi

Az esztergálási műveleteknél, különösen nagy L/D aránynál jellemző a darab beremegése, de karcsú késszár esetén a szerszámra is jellemző lehet. Minden Okuma eszterga képes a főorsó oszcillálásra, opcióktól függően azonban egy segédszoftver is segíthet a megfelelő beállítás megtalálásában, a rezonancia-frekvencia megszüntetéséhez.

Load Monitor

Ez a rendkívül hasznos védelmi opció segít abban, hogy a beállított szintnél nagyobb terhelések esetén, melyet okozhat szerszámkopás, vagy nem megfelelő munkadarab, megállítja a gépet, megelőzve annak károsodását.

Távoli Elérés

Minden, a Smartus Zrt. által telepített gépre kerül távoli elérés, mellyel, ha a vevő igényli, távolról is segítséget kaphat a technológus vagy szerviz csapatunktól.

Ütemező program

Rúdadagolóval gyártott termékeknél akár többféle főprogram is futtatható egymás után, operátori beavatkozás nélkül. Egy okos szoftveres megoldással a termelékenység növelhető.

Categories: ,

Description

Csúcstáv 290/500 mm
Elforduló átmérő: 450 mm
Megmunkálható átmérő: 230 mm

 

Additional information

Kivitel

Revolverfej kialakítása

Revolverfejek száma

Y tengelyek száma

Csúcstáv

,

Elforduló átmérő

Megmunkálható átmérő