LB4000EXII (L)

Vitathatatlan úttörő

Az OKUMA LB gépcsaládja, elhagyva a mások által járt utat, mindig is a gépgyártás úttörőjének számított.  Eleget téve vállalt kötelezettségének, válaszol az új idők kihívásaira az „Open Possibilities” elv továbbgondolásával, így soha nem tapasztalt értékeket közvetít a vevőknek világszerte.
Ez tehát azt jelenti, hogy az LB család fejlesztése folyamatos, és időről-időre felülmúlja önmagát.

Az OKUMA LB vonala új lapokat ír a gépgyártás világának nagykönyvébe, megmunkálási minőség, teljesítmény, erő és nyomaték témákban.
Az új modellek 66 különböző variációban érhetők el, ezzel nagy pontosságot, sokoldalú felhasználhatóságot ígérnek a legkülönfélébb iparágak számára. Csúszóvezetékkel szerelt tengelyek, hőstabil öntvény gépágy, motororsó, NC szegnyereg, Y tengely, és a lista még nem ért véget.
A legnagyobb teljesítményt igénylő megmunkálásokat, a legpontosabb simítások követnek – a gép képességei vitathatatlanok.
Ez a gép lehet a belépő az esztergán végzett lefejtő marások világába is.

A gép kiváló minőségű mechanikai elemeit, az Okuma által tervezett és gyártott elektronika kelti életre.

Ennek része az OSP vezérlő, melynek fejlesztésénél az egyszerű kezelhetőség, gyors programozhatóság fontos szerepet játszottak, de sok egyéb hasznos funkció is beépítésre került.

Ütközésvédelem

A virtuális gépkörnyezet bemodellezésével, ami gyorsan és egyszerűen elvégezhető, a nem kívánt gépen belüli ütközések elkerülhetővé válnak automata és kézi üzemmódokban is.

Cutting Status monitor

A megmunkálás okozta terhelések dinamikus figyelésére szolgáló szoftverrel a gyártás és folyamatbiztonság új szintre lép

VPS

Mivel a vezérlővel való kommunikáció USB-n és hálózaton történik, ami gyors és hatékony, ki van téve vírusok okozta fenyegetéseknek. Ehhez nyújt hatékony védelmet az Okuma saját fejlesztésű vírusvédelmi rendszere.

Machining Navi

Az esztergálási műveleteknél, különösen nagy D/L aránynál jellemző a darab beremegése, de karcsú késszár esetén a szerszámra is jellemző lehet. Minden Okuma eszterga képes a főorsó oszcillálásra, opcióktól függően azonban egy segédszoftver is segíthet a megfelelő beállítás megtalálásában, a rezonancia-frekvencia megszüntetéséhez.

Load Monitor

Ez a rendkívül hasznos védelmi opció segít abban, hogy a beállított szintnél nagyobb terhelések esetén – melyet okozhat szerszámkopás, vagy nem megfelelő munkadarab – megállítja a gépet, megelőzve annak károsodását.

Távoli Elérés

Minden, a Smartus Zrt. által telepített gépre kerül távoli elérés, mellyel ha a partner igényli, távolról is segítséget kaphat a technológus vagy szerviz csapatunktól.

Ütemező program

Rúdadagolóval gyártott termékeknél akár többféle főprogram is futtatható egymás után, operátori beavatkozás nélkül. Egy okos szoftveres megoldással a termelékenység növelhető.

Categories: ,

Description

Csúcstáv 750/1.500/2.000 mm
Elforduló átmérő: 670 mm
Megmunkálható átmérő: 480 mm

 

Additional information

Kivitel

Revolverfej kialakítása

Revolverfejek száma

Y tengelyek száma

Csúcstáv

, ,

Elforduló átmérő

Megmunkálható átmérő