LT2000EX 3T3M

LT2000EX 3T3M – a gyártás tökéletes egyensúlya

Fő- és ellenorsó, alsó és felső revolver fejek. Ez az, amivel a hatékonyság sokszorosára nő egyetlen gépben. A revolver fejek mindkét orsóra képesek dolgozni, elvégezve minden szükséges megmunkálást az alkatrészen. Maximális hatékonyság egy talpalatnyi helyen. Az opcionális harmadik revolver fejjel, a kategória legpontosabb, és leghatékonyabb tagja.

3×16 szerszámhely, rendkívüli teljesítmény és pontosság olyan összhangban, mely a soha nem látott siker garanciája.

Mit garantál önnek az LT gépcsalád?

  • Készre munkálás egyetlen gépben, rekordidő alatt.
  • Teljesítmény, mellyel megtalálhatja a legnagyobb produktivitást.

Ütközésvédelem

A virtuális gépkörnyezet bemodellezésével, amely gyorsan és egyszerűen elvégezhető, a nem kívánt gépen belüli ütközések elkerülhetővé válnak automata és kézi üzemmódokban is.

Cutting Status monitor

A megmunkálás okozta terhelések dinamikus figyelésére szolgáló szoftverrel a gyártás és folyamatbiztonság új szintre lép.

VPS

Mivel a vezérlővel való kommunikáció USB-n és hálózaton történik, ami gyors és hatékony, ki van téve vírusok okozta károknak. Ezt hivatott megoldani az Okuma saját fejlesztésű vírusvédelmi rendszere.

Machining Navi

Az esztergálási műveleteknél, különösen nagy D/L aránynál jellemző a darab beremegése, de karcsú késszár esetén a szerszámra is jellemző lehet. Minden Okuma eszterga képes a főorsó oszcillálásra, opcióktól függően azonban egy segédszoftver is segíthet a megfelelő beállítás megtalálásában, a rezonancia-frekvencia megszüntetéséhez.

Load Monitor

Ez a rendkívül hasznos védelmi opció segít abban, hogy a beállított szintnél nagyobb terhelések esetén, melyet okozhat szerszámkopás, vagy nem megfelelő munkadarab, megállítja a gépet, megelőzve annak károsodását.

Távoli Elérés

Minden, a Smartus Zrt. által telepített gépre kerül távoli elérés, mellyel ha a vevő igényli, távolról is segítséget kaphat a technológus vagy szerviz csapatunktól.

Ütemező program

Rúdadagolóval gyártott termékeknél akár többféle főprogram is futtatható egymás után, operátori beavatkozás nélkül. Egy okos szoftveres megoldással a termelékenység növelhető.

Categories: ,

Description

Orsótávolság: 990 mm
Elforduló átmérő: 400 mm
Megmunkálható átmérő: 210 mm

 

Additional information

Kivitel

Revolverfej kialakítása

Revolverfejek száma

Y tengelyek száma

Elforduló átmérő

Megmunkálható átmérő

Orsotavolsag