GENOS M660-V-e #50

Genos M – a bizonyított műszaki kiválóság megfizethető örököse

Az Okuma MB-V széria által bizonyított műszaki tartalomra építve, a Genos M függőleges megmunkálóközpont család valódi értéket kínál gazdaságos, megfizethető áron. Hőstabil öntvény gépágy, portál felépítésből adódó merevség, tartósság, és rendkívüli pontoság biztosítja a termelékenységet, és partnereink nyereségességét. A M660-V új szintre emeli a Genos M sorozat eddig képviselt értékeit, és a korábbiakhoz képest jelentősen megnövelt munkatérrel szolgálja a vevőinket, miközben a megszokott, és egy Okumától elvárt merevségből, pontosságból nem enged. A műszaki kiválóságot a magyar piac számára is elérhető áron kínáljuk. Az Okuma saját fejlesztésű vezérlőjével szerelt gépeinek tervezésénél az erő, a merevség, a megbízhatóság, tartósság, a rugalmasság volt a cél, a környezet indokolatlan szennyezése nélkül.

A magas minőség és alacsony ár tökéletes egyensúlya, ezt nyújtja a Genos M széria.

  • Kiemelkedő gyorsjárati sebesség és tengelygyorsulások, rendkívüli szerszámcsere idő, erős és nyomatékos főorsó, és számos szoftveres opció teszi nemcsak hatékonnyá, de izgalmassá is a munkát.
  • OSP-SUIT – számos olyan alkalmazás, mely gyorsabbá és / vagy biztonságosabbá teszi a munkát, legyen szó a változók kezeléséről, vagy a technológia kalkulálásáról.
  • Távoli elérés – szoftver, aminek köszönhetően a műszaki támogató csapat távolról is segítheti az elakadások leküzdését, minimalizálva az állásidőt.
  • Machining Navi – melynek több változata elérhető, és mind. a megmunkálások során fellépő remegés kiküszöbölését célozza. Pontosabb gyártás, hosszabb szerszámélettartam, alacsonyabb költségek, magasabb profit.
  • Hi-CUT-Pro – a szerszámpálya tűrésen belüli módosításával finomabb tengelymozgásokat, alacsonyabb terhelést, és csökkent ciklusidőt, vagy magasabb minőséget eredményez.

 

Leírás

További információk

Tengelyek száma

3

Foorso-vegzodes

BT50, SK50

Fordulatszám

12000

Asztal szélessége

660

Asztal Hossza

X Löket

1500

Y löket

660

Z löket

660