MB-56VA

MB56 – a beváltott ígéretek

Produktivitás, magas gyártási minőség és egyszerű kezelés. Ezt ígéri az MB-V család, és ígérete biztosítékául a piac legjobb mérési eredményeit adja a gépekhez. Legyen szó hőmérsékletváltozásról, körkörösség mérésről, pozícionálási pontosságról, az MB-V gépek nem okoznak csalódást. Minden Okuma megmunkáló központok alapja az MB-V család, mely új mércét állít a hatékonyság, használhatóság, és a termelékenység területein. Teszi mindezt az iparág egyik leggyorsabbjaként. A hatásos hőstabilitás, portál szerkezet, és a rendkívüli merevség által a legmagasabb elvárásokhoz is odaér. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően, a gép képességeihez képest minimális területet foglal, miközben maximális produktivitást és pontosságot biztosít. A tervezés során a környezeti hatékonyság is szempont volt, így a MB-V széria nem használ hidraulika folyadékot.

A gép konstrukciójának optimalizálását FEM analízissel végezték a japán mérnökök, aminek köszönhetően rendkívüli tengelygyorsulásokat kap a vevő, miközben a gépváza merevsége biztosítja az elvárható legnagyobb pontosságot.

  • A gép rendkívüli hatékonyságát az Okuma OSP vezérlője biztosítja, mely számos szoftveres lehetőséget biztosít a gép képességeinek kihasználásához.
  • OSP-SUIT – számos olyan alkalmazás, mely gyorsabbá és / vagy biztonságosabbá teszi a munkát, legyen szó a változók kezeléséről, vagy a technológia kalkulálásáról.
  • CAS – az ütközésvédelemmel az első darabok gyártása során sem kell ütközéstől tartani, amivel az addig jól ismert „óvatoskodás” elkerülhető. Gyorsabb, és biztonságosabb munka, látványos szimuláció.
  • Távoli elérés – szoftver, aminek köszönhetően a műszaki támogató csapat távolról is segítheti az elakadások leküzdését, minimalizálva az állásidőt.
  • Machining Navi – melynek több változata elérhető, és mind. a megmunkálások során fellépő remegés kiküszöbölését célozza. Pontosabb gyártás, hosszabb szerszámélettartam, alacsonyabb költségek, magasabb profit.
  • Super Nurbs – a 3D-s felületek utómunkáinak megszüntetését célozza. A szerszámpálya megadott tűrésen belül való módosításával, finomabb pályát eredményez, ezzel növelve a felület minőségét.

Description

Additional information

Tengelyek száma

Foorso-vegzodes

Fordulatszám

Asztal szélessége

Asztal Hossza

X Löket

Y löket

Z löket