MB-80V #50

A legigényesebb felhasználók legmagasabb igényeire hangolva

Produktivitás, magas gyártási minőség és egyszerű kezelés. Ezt ígéri az MB-V család, és ígérete biztosítékául a piac legjobb mérési eredményeit adja a gépekhez. Legyen szó hőmérsékletváltozásról, körkörösség mérésről, pozícionálási pontosságról, az MB-V gépek nem okoznak csalódást. Minden Okuma megmunkáló központok alapja az MB-V család, mely új mércét állít a hatékonyság, használhatóság, és a termelékenység területein. Teszi mindezt az iparág egyik leggyorsabbjaként.

A hatásos hőstabilitás, portálszerkezet, és a rendkívüli merevség által a legmagasabb elvárásokhoz is odaér. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően, a gép képességeihez képest minimális területet foglal, miközben maximális produktivitást és pontosságot biztosít. MB80-V a család legnagyobb tagja, széles főorsó kínálattal, mely akár  300Nm-es nyomatékkal, vagy 20.000-es fordulattal kérhető, a felhasználó igényeire hangolva.

A gépet a hideg- és melegalakító szerszámok gyártóinak, illetve a félvezető ipar szereplőinek fejlesztették, de nem kizárólag számukra lehet tökéletes választás.

  • A gép rendkívüli hatékonyságát az Okuma OSP vezérlője biztosítja, mely számos szoftveres lehetőséget biztosít a gép képességeinek kihasználásához.
  • Hyper Surface – 3D-s felületek simításánál, ahol a felület pontjait a CAM szoftver sok ezer egyenesből rakja össze, a vezérlő a megadott pontossági tűrés betartása mellett képes úgy módosítani a szerszámpályát, hogy a ciklusidő gyorsabb, a gép mozgása finomabb, a terhelések kisebbek lesznek, miközben az elkészült felület méreteit tekintve megfelelő, felületi minőségét nézve pedig sokkal esztétikusabb lesz.
  • IGF – az Okuma párbeszédes programozási felülete segít gyorsan és pontosan programozni a 2,5D-s alkatrészek programjait. A beépített szimulációval a hibák radikálisan csökkenthetők, a magabiztosság növekszik, a hibázási lehetőség, így a beállási idő is csökken.
  • Easy Set – ciklusidő csökkentő funkció segítségével néhány olyan beállítás eszközölhető, mellyel a ciklusidő csökkenthető.
  • Machining Navi – Machining Navi különböző típusai segítenek elkerülni azokat a nem kíván szerszám / munkadarab remegéseket, melyek akár tönkre is tehetik az alkatrészt, vagy jelentősen nehezítik a kezelő dolgát.
  • VPS – Vírus védelem.
  • Távoli elérés – minden a Smartus által telepített gépre kerül távoli elérés.

Description

Additional information

Tengelyek száma

Foorso-vegzodes

,

Fordulatszám

Asztal szélessége

Asztal Hossza

X Löket

Y löket

Z löket