MF-46V #50

MF-46VA/B – Újra fogalmazott termelékenység

Az MF-46VA/B újra fogalmazza a használhatóság és gyorsaság jelentését. Képességeivel a kategória leggyorsabbjai közt képviselteti magát, miközben a pontosság és precizitás mezején legyőzi valamennyi kihívóját. Merevségével, a hőmérsékleti változások hatásainak kompenzálási képességével nem csak beletalál a tűrésbe, hanem folyamatbiztosan tartja is azokat. Kis helyigénnyel, és ergonómikus kialakítással segíti az üzem munkáját, biztosítja az automatizálás lehetőségét, és ritkán tapasztalt eredmények elérését teszi lehetővé.

Széles főorsó kínálattal, rendkívüli gyorsulásokkal és sebességekkel szolgálja a felhasználó sikereit az üzem munkával töltött óráinak minden percében.

  • Hyper Surface – 3D-s felületek simításánál, ahol a felület pontjait a CAM szoftver sok ezer egyenesből rakja össze, a vezérlő a megadott pontossági tűrés betartása mellett képes úgy módosítani a szerszámpályát, hogy a ciklusidő gyorsabb, a gép mozgása finomabb, a terhelések kisebbek lesznek, miközben az elkészült felület méreteit tekintve megfelelő, felületi minőségét nézve pedig sokkal esztétikusabb lesz.
  • IGF – az Okuma párbeszédes programozási felülete segít gyorsan és pontosan programozni a 2,5D-s alkatrészek programjait. A beépített szimulációval a hibák radikálisan csökkenthetők, a magabiztosság növekszik, a hibázási lehetőség, így a beállási idő is csökken.
  • Easy Set – ciklusidő csökkentő funkció segítségével néhány olyan beállítás eszközölhető, mellyel a ciklusidő csökkenthető.
  • Machining Navi – Machining Navi különböző típusai segítenek elkerülni azokat a nem kíván szerszám / munkadarab remegéseket, melyek akár tönkre is tehetik az alkatrészt, vagy jelentősen nehezítik a kezelő dolgát.
  • VPS – Vírus védelem.
  • Távoli elérés – minden a Smartus által telepített gépre kerül távoli elérés.
  • CAS – ütközésvédelem a biztonságos megmunkálásért, minden üzemmódban.
  • Cutting Status Monitor – A megmunkálás teljesítményének dinamikus figyelése és beavatkozás, a folyamat biztonságának maximalizálása érdekében.

Description

Additional information

Tengelyek száma

Foorso-vegzodes

, ,

Fordulatszám

,

Asztal opció

Asztal szélessége

Asztal Hossza

X Löket

Y löket

Z löket