MA-800HB

MA800 – Gyorsaság kompromisszumok nélkül

Ha az üzletfelei azt várják Öntől, hogy a legnagyobb termelékenységgel dolgozzon anélkül, hogy a pontosságban kompromisszumot kötne, mindenképp érdemes megismerkednie az MA-H sorozat tagjaival. Az ügyfeleink által az MA-H gépekkel elért eredményekre mi is büszkék vagyunk. A tengelyek 60m/perces mozgásaival a megmunkálások mellék idejei minimálisak, ami sokszorosára növelheti a hatékonyságot. A géphez elérhető széles főorsó kínálat számos lehetőséget kínál, a teljesítmény, a nyomaték és a fordulatszám terén, a felhasználás igényeitől függően.

A kimagasló pontosságot részben az orsó kettős hűtési rendszerének, részben a hőstabil, merev váznak, az automatikus hőkompenzációnak, és a hőt termelő egységek elszeparáltságának köszönhetjük.

  • AZ MA-H széria óriási lépést jelent az Ön üzemének a gyors, és kompromisszumok nélküli gyártás felé.
  • A gép rendkívüli hatékonyságát az Okuma OSP vezérlője biztosítja, mely számos szoftveres lehetőséget biztosít a gép képességeinek kihasználásához.
  • OSP-SUIT – számos olyan alkalmazás, mely gyorsabbá és / vagy biztonságosabbá teszi a munkát, legyen szó a változók kezeléséről, vagy a technológia kalkulálásáról.
  • CAS – az ütközésvédelemmel az első darabok gyártása során sem kell ütközéstől tartani, amivel az addig jól ismert „óvatoskodás” elkerülhető. Gyorsabb, és biztonságosabb munka, látványos szimuláció.
  • Távoli elérés – szoftver, aminek köszönhetően a műszaki támogató csapat távolról is segítheti az elakadások leküzdését, minimalizálva az állásidőt.
  • Machining Navi – melynek több változata elérhető, és mind. a megmunkálások során fellépő remegés kiküszöbölését célozza. Pontosabb gyártás, hosszabb szerszámélettartam, alacsonyabb költségek, magasabb profit.
  • Super Nurbs – a 3D-s felületek utómunkáinak megszüntetését célozza. A szerszámpálya megadott tűrésen belül való módosításával, finomabb pályát eredményez, ezzel növelve a felület minőségét.

Description

Additional information

Tengelyek száma

Asztal szélessége

Asztal Hossza

X Löket

Y löket

Z löket

Foorso-vegzodes

, ,

Fordulatszám

,

Asztal opció