MB-8000H

MB8000-H – a nagysorozat és tömeggyártás legjobbja

Az MB-H gépcsalád egy egyedi kombinációja a nagy sebességnek és a nagy teljesítményű megmunkálásnak. Mindezt a lehető legkisebb helyigény mellett. A rendkívül magas termelékenységet nagy orsósebességgel és minimalizált mellékidőkkel éri el. Az Okuma felhasználói által ismert és szeretett pontosságot 120 éves gépgyártói tapasztalat, hőstabil váz, illetve automatikusan működő és beavatkozó hőmérsékleti szenzorok biztosítják.

A gép palettázó rendszerrel szerelhető, illetve szerszámtárja mátrix tárral bővíthető.

  • Hyper Surface – 3D-s felületek simításánál, ahol a felület pontjait a CAM szoftver sok ezer egyenesből rakja össze, a vezérlő a megadott pontossági tűrés betartása mellett képes úgy módosítani a szerszámpályát, hogy a ciklusidő gyorsabb, a gép mozgása finomabb, a terhelések kisebbek lesznek, miközben az elkészült felület méreteit tekintve megfelelő, felületi minőségét nézve pedig sokkal esztétikusabb lesz.
  • IGF – az Okuma párbeszédes programozási felülete segít gyorsan és pontosan programozni a 2,5D-s alkatrészek programjait. A beépített szimulációval a hibák radikálisan csökkenthetők, a magabiztosság növekszik, a hibázási lehetőség, így a beállási idő is csökken.
  • Easy Set – ciklusidő csökkentő funkció segítségével néhány olyan beállítás eszközölhető, mellyel a ciklusidő csökkenthető.
  • Machining Navi – Machining Navi különböző típusai segítenek elkerülni azokat a nem kíván szerszám / munkadarab remegéseket, melyek akár tönkre is tehetik az alkatrészt, vagy jelentősen nehezítik a kezelő dolgát.
  • VPS – Vírus védelem.
  • Távoli elérés – minden a Smartus által telepített gépre kerül távoli elérés.
  • CAS – ütközésvédelem,a biztonságos megmunkálásért, minden üzemmódban.
  • Cutting Status Monitor – A megmunkálás teljesítményének dinamikus figyelése és beavatkozás, a folyamat biztonságának maximalizálása érdekében.

Description

Additional information

Tengelyek száma

Asztal szélessége

Asztal Hossza

X Löket

Y löket

Z löket

Foorso-vegzodes

, ,

Fordulatszám

,

Asztal opció