MULTUS U3000

Multus U sorozat

Termelékenység, sokoldalúság, helytakarékosság, egyszerű használat, precizitás, költséghatékonyság. Néhány, a piac által megfogalmazott igények közül, melyek életre hívták a Multus U szériát.

A nagy és bővíthető szerszámtárral szerelt, számos pozíciót felvenni képes multifejjel ellátott ellenorsós, a vevő kérése szerint akár alsó revolver fejes multifunkciós szerszámgép gyökeresen változtatta meg a forgácsolásról alkotott képet.
Merevségének köszönhetően megdöntötte azt a tévhitet, hogy a multitasking jellegű gépekkel elérhető fogácsolási technológia maximuma szerszámgép oldalról limitált.
A kétcsatornás vezérlő adta lehetőségek eredménye, hogy fő- és ellenorsó, vagy akár azonos oldalon a multi és alsó revfejek egymástól függetlenül, vagy összhangban is képesek dolgozni, ezzel párhuzamosítva a megmunkálás műveleteit.
A magas teljesítménynek köszönhetően minden igényt kielégítő kapacitással valósulhat meg az anyagleválasztás. Az alkatrész megmunkálása készre történhet a szerszámgépen belül, elkerülve az üzemen belüli rakodás és mozgatás veszteségeit, illetve az alkatrész újra pozícionálásának hibájából adódó gyártási selejtet.
A fogazás Hobbing és Skiving műveleteinek elvégzését a piacon egyedüli pontossággal képes elvégezni, ráadásul a technológia beállítását és a program megírását erre a célra fejlesztett szoftver támogatja.
Az Okuma által fejlesztett stabil gépalap és kimagasló tudású szoftveres megoldások nagy hozzáadott értékű CNC megmunkálást biztosítanak a legegyszerűbb kezelés és programozás mellett.
A gépcsalád hatalmas előnye merevségén, megbízhatóságán túl, hogy kompakt méretéhez viszonyítva nagy alkatrészek, nagy kapacitású megmunkálását teszi lehetővé.
A hőstabil konstrukciónak köszönhetően még szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is kiemelkedik pontosságban a konkurencia gépei közül, akár a legösszetettebb megmunkálási eljárások esetén is.

Description

Additional information

Fordulatszám

Maróorsó fordulatszám

,

Megmunkálható átmérő

Megmunkálható hossz

,

Revolverfej kialakítása