GENOS M560V-5AX #40

GENOS M560V-5AX: az ár-érték verseny vitathatatlan bajnoka

Az Okuma több mint 100 éves múltra visszatekintő szerszámgépgyártási múltjának, jelenének és jövőjének is része az öttengelyes megmunkáló központok építése. A legkisebb ezek közül, az MU400 sok éves múltjával, kifogástalan minőségével, számos kivitelben színesíti a palettát. Az amerikai piac nyomására ebből a gépből készült egy kötött műszaki specifikációjú, 100%-ban Japán gyártású gép, mely a nagyobb gyártási volumennek köszönhetően alacsonyabb egységköltséggel készül. Előnyeit, mint rendkívül merev, hőstabil öntvény ágy, nagy nyomatékú, és jelentős teljesítményű főorsó, így az európai piac is élvezheti.

  • Az AUTOTUNING alkalmazás segítségével, a gép egy beépített mérőciklus lefuttatásával képes a tengelyek összeadódó hibáinak kompenzálására, vagy amennyiben ez nem lehetséges, rámutat a nem megfelelő telepítés, vagy betonalap hiányosságára.
  • A HyperSurface, vagy Supernurbs opciókkal, a CAM szoftver által generált pályákat optimalizálja, így a felület érezhetően simább, a gép tengelyeinek terhelése alacsonyabb lesz.
  • A ServoNavi alkalmazás alkalmankénti lefuttatásával a gépkezelő biztosíthatja a servo motorok optimális beállításainak alkalmazását, így mindig dinamikus, gyors mozgású gépen végezheti a munkát.
  • A Machining Navi segítségével, az öttengelyes gépeken alkalmazott hosszú kinyúlású szerszámoknál is csökkenthető a szerszám remegése.

Mindezen tulajdonságokkal felvértezve, az Okuma Genos M560V-5AX gép megdönti azt a tévhitet, hogy öttengelyes gépeken a legpontosabb megmunkálások mellett termelékeny nagyolás nem végezhető.

Description

Additional information

Foorso-vegzodes

,

Fordulatszám

X Löket

Y löket

Z löket

Megmunkálható átmérő