OKUMA 2021 PROMÓCIÓK

KIÍRÁSRA KERÜLT A GINOP PLUSZ-1.2.1-21 PÁLYÁZAT!

A támogatási kérelmet az alábbi időpontokban lehet benyújtani:

 • 1. szakasz: 2021. július 12. - 2021. július 19.
 • 2. szakasz 2021. október 11. - 2021. október 18.
 • 3. szakasz 2022. január 10. - 2022. január 17.

GINOP Plusz-1.2.1-21

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Jogosultak:

 • Mikro-, kis- és középvállalkozások

Rendelkezésre álló forrás:

 • 200 milliárd Ft

Támogatás összege:

 • min. 10 millió Ft – max. 629,3 millió Ft

Támogatás intenzitása:

 • min. 45% – max. 70%

Támogatás formája:

 • adott feltételek mentén vissza nem térítendővé alakuló támogatás

Megvalósítás helye:

 • Budapesten kívüli beruházások támogathatók!

A cikket folyamatosan frissítjük, az új információk és aktualitásoktól függően.

A pályázatok megírását a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban vállalja!

Az ECC eredményei:

 • 17 éves működésük során,
 • 120 milliárd forintot meghaladó támogatást nyertek el és számoltak el partnereik, ügyfeleik részére,
 • több, mint 3.190 elégedett ügyfél,
 • iparági szakértőkön keresztül széles körű iparági referencia és tapasztalat,
 • közel 100 %-os nyerési arány,
 • közel 40 fős szakmai háttérrel.

Változó és fix kamatozású lízing konstrukciók egyaránt elérhetőek.

 • KAPCSOLAT: +36 20 374 1215

  Kérdése van? Kollégáink állnak rendelkezésre telefonon is.

IPARÁGVEZETŐ GARANCIÁT NYÚJTUNK

Élvezze az OKUMA rendkívül kedvező garanciális feltételeit, amely 3 év garanciát jelent a főorsóra.

AUTOMATIZÁLÁS

Az Okuma gépekkel megvalósítható automatizálási lehetőségek széles spektrumon mozognak, közös ismertetőjegyük a folyamatbiztonság, az egyszerű kezelhetőség, gyors átállás a munkadarabok között. A robotokkal végzett feladatok lehetnek monoton mozgások, de akár a munkatér mosása, támasztása is. A munkavégzés körülményeire kevésbé érzékenyek, működésük kiszámítható, a végzett termelés pontosan kalkulálható.

AUTOMATIZÁLÁSI MEGOLDÁSOK

GENOS M460V-5AX SZIMULTÁN 5 TENGELYES MEGMUNKÁLÓKÖZPONT

Kedvezményes ár: 199 900 EUR-tól

Az ár-érték verseny vitathatatlan bajnoka

Az Okuma több mint 100 éves múltra visszatekintő szerszámgépgyártási történelmének szerves része az öttengelyes megmunkáló központok építése. A legkisebb ezek közül, az MU-400VII sok éves múltjával, kifogástalan minőségével, számos kivitelben színesíti a palettát. Az amerikai piac nyomására ebből a gépből készült egy kötött műszaki specifikációjú, 100%-ban Japán gyártású gép, mely a nagyobb gyártási volumennek köszönhetően alacsonyabb egységköltséggel készül. Előnyeit, mint a rendkívül merev, hőstabil öntvény ágy, nagy nyomatékú, és jelentős teljesítményű főorsó, így az európai piac is élvezheti.

 • Az AUTOTUNING alkalmazás segítségével, a gép egy beépített mérőciklus lefuttatásával képes a tengelyek összeadódó hibáinak kompenzálására, vagy amennyiben ez nem lehetséges, rámutat a nem megfelelő telepítés, vagy betonalap hiányosságára.
 • A HyperSurface, vagy Supernurbs opciókkal, a CAM szoftver által generált pályákat optimalizálja, így a felület érezhetően simább, a gép tengelyeinek terhelése alacsonyabb lesz.
 • A ServoNavi alkalmazás alkalmankénti lefuttatásával a gépkezelő biztosíthatja a servo motorok optimális beállításainak alkalmazását, így mindig dinamikus, gyors mozgású gépen végezheti a munkát.
 • A Machining Navi segítségével, az öttengelyes gépeken alkalmazott hosszú kinyúlású szerszámoknál is csökkenthető a szerszám remegése.

OKUMA MB4000-H VÍZSZINTES PALETTAVÁLTÓS MEGMUNKÁLÓKÖZPONT

Kedvezményes ár: 221 900 EUR-tól

A nagysorozat és tömeggyártás legjobbja

Az MB-H gépcsalád egy egyedi kombinációja a nagy sebességnek és a nagy teljesítményű megmunkálásnak. Mindezt a lehető legkisebb helyigény mellett. A rendkívül magas termelékenységet nagy orsósebességgel és minimalizált mellékidőkkel éri el. Az Okuma felhasználói által ismert és szeretett pontosságot 120 éves gépgyártói tapasztalat, hőstabil váz, illetve automatikusan működő és beavatkozó hőmérsékleti szenzorok biztosítják.

A gép palettázó rendszerrel szerelhető, illetve szerszámtára mátrix tárral bővíthető.

 • Hyper Surface – 3D-s felületek simításánál, ahol a felület pontjait a CAM szoftver sok ezer egyenesből rakja össze, a vezérlő a megadott pontossági tűrés betartása mellett képes úgy módosítani a szerszámpályát, hogy a ciklusidő gyorsabb, a gép mozgása finomabb, a terhelések kisebbek lesznek, miközben az elkészült felület méreteit tekintve megfelelő, felületi minőségét nézve pedig sokkal esztétikusabb lesz.
 • IGF – az Okuma párbeszédes programozási felülete segít gyorsan és pontosan programozni a 2,5D-s alkatrészek programjait. A beépített szimulációval a hibák radikálisan csökkenthetők, a magabiztosság növekszik, a hibázási lehetőség, így a beállási idő is csökken.
 • Easy Set – ciklusidő csökkentő funkció segítségével néhány olyan beállítás eszközölhető, mellyel a ciklusidő csökkenthető.
 • Machining Navi – Machining Navi különböző típusai segítenek elkerülni azokat a nem kíván szerszám / munkadarab remegéseket, melyek akár tönkre is tehetik az alkatrészt, vagy jelentősen nehezítik a kezelő dolgát.
 • CAS – ütközésvédelem,a biztonságos megmunkálásért, minden üzemmódban.
 • Cutting Status Monitor – A megmunkálás teljesítményének dinamikus figyelése és beavatkozás, a folyamat biztonságának maximalizálása érdekében.

MULTUS B250II Cx750 GENOS SPEC. MULTIFUNKCIÓS ESZTERGAKÖZPONT

Kedvezményes ár: 222 750 EUR-tól

Az Okuma Multus B széria gépei általános célú multifunkcionális CNC esztergagépek, melyek a beállási idők csökkentésére, nagyobb megmunkálási pontosságra és a gépi mellékidők redukálására lettek fejlesztve. A gép rendelkezik az iparág legfejlettebb ütközésvédelmi rendszerével, ami az OSP S vezérlővel lehetővé teszi a megmunkálás teljes szimulálását, és megállítja a gépet, mielőtt az ütközne.

Az Okuma által fejlesztett stabil gépalap és kimagasló tudású szoftveres megoldások nagy hozzáadott értékű CNC megmunkálást biztosítanak a legegyszerűbb kezelés és programozás mellett.
A gépcsalád hatalmas előnye merevségén, megbízhatóságán túl, hogy kompakt méretéhez viszonyítva nagy alkatrészek, nagy kapacitású megmunkálását teszi lehetővé.

A hőstabil konstrukciónak köszönhetően még szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is kiemelkedik pontosságban a piacon elérhető gépek közül, akár a legösszetettebb megmunkálási eljárások esetén is.
Az opciók között szerepel a W tengely ellenorsóval, amely lehetővé teszi a munkadarab átvételét, így a kétoldali megmunkálást. Ezzel elkerülhető a munkadarab forgatása, ami plusz idő és hibalehetőség a gyártásban.

A multitasking gépek hatalmas erénye, hogy a megszokott esztergálási feladatok mellett teljesítmény vagy fordulat terén megkötött kompromisszumok nélküli fúrási és marási műveleteket képesek elvégezni. Szerszámtáruk sokszorosa a CNC esztergagépekének és a tengelyek löketei is nagyobbak. A multifej által felvehető pozíciók száma tovább erősíti multifunkcionalitásukat.

GENOS M460-VE-e FÜGGŐLEGES MEGMUNKÁLÓKÖZPONT

Kedvezményes ár: 92 500 EUR-tól

Genos M – a bizonyított műszaki kiválóság megfizethető örököse

Az Okuma MB-V széria által bizonyított műszaki tartalomra építve, a Genos M függőleges megmunkálóközpont széria valódi értéket kínál gazdaságos, megfizethető áron. Hőstabil öntvény gépágy, portál felépítésből adódó merevség, tartósság, és rendkívüli pontoság biztosítja a termelékenységet, és partnereink nyereségességét. A műszaki kiválóságot a magyar piac számára is elérhető áron kínáljuk. Az Okuma saját fejlesztésű vezérlőjével szerelt gépeinek tervezésénél az erő, a merevség, a megbízhatóság, tartósság, a rugalmasság volt a cél, a környezet indokolatlan szennyezése nélkül.

 

A magas minőség és alacsony ár tökéletes egyensúlya, ezt nyújtja a Genos M széria.

 

 • Kiemelkedő gyorsjárati sebesség és tengelygyorsulások, rendkívüli szerszámcsere idő, erős és nyomatékos főorsó, és számos szoftveres opció teszi nemcsak hatékonnyá, de izgalmassá is a munkát.
 • OSP-SUIT – számos olyan alkalmazás, mely gyorsabbá és / vagy biztonságosabbá teszi a munkát, legyen szó a változók kezeléséről, vagy a technológia kalkulálásáról.
 • Távoli elérés – szoftver, aminek köszönhetően a műszaki támogató csapat távolról is segítheti az elakadások leküzdését, minimalizálva az állásidőt.
 • Machining Navi – melynek több változata elérhető, és mind a megmunkálások során fellépő remegés kiküszöbölését célozza. Pontosabb gyártás, hosszabb szerszámélettartam, alacsonyabb költségek, magasabb profit.
 • Hi-CUT-Pro – a szerszámpálya tűrésen belüli módosításával finomabb tengelymozgásokat, alacsonyabb terhelést, és csökkent ciklusidőt, valamint magasabb minőséget eredményez.

GENOS M560-V-e FÜGGŐLEGES MEGMUNKÁLÓKÖZPONT

Kedvezményes ár: 99 500 EUR-tól

Genos M – a bizonyított műszaki kiválóság megfizethető örököse

Az Okuma MB-V széria által bizonyított műszaki tartalomra építve, a Genos M függőleges megmunkálóközpont széria valódi értéket kínál gazdaságos, megfizethető áron. Hőstabil öntvény gépágy, portál felépítésből adódó merevség, tartósság, és rendkívüli pontoság biztosítja a termelékenységet, és partnereink nyereségességét. A műszaki kiválóságot a magyar piac számára is elérhető áron kínáljuk. Az Okuma saját fejlesztésű vezérlőjével szerelt gépeinek tervezésénél az erő, a merevség, a megbízhatóság, tartósság, a rugalmasság volt a cél, a környezet indokolatlan szennyezése nélkül.

 

A magas minőség és alacsony ár tökéletes egyensúlya, ezt nyújtja a Genos M széria.

 

 • Kiemelkedő gyorsjárati sebesség és tengelygyorsulások, rendkívüli szerszámcsere idő, erős és nyomatékos főorsó, és számos szoftveres opció teszi nemcsak hatékonnyá, de izgalmassá is a munkát.
 • OSP-SUIT – számos olyan alkalmazás, mely gyorsabbá és / vagy biztonságosabbá teszi a munkát, legyen szó a változók kezeléséről, vagy a technológia kalkulálásáról.
 • Távoli elérés – szoftver, aminek köszönhetően a műszaki támogató csapat távolról is segítheti az elakadások leküzdését, minimalizálva az állásidőt.
 • Machining Navi – melynek több változata elérhető, és mind a megmunkálások során fellépő remegés kiküszöbölését célozza. Pontosabb gyártás, hosszabb szerszámélettartam, alacsonyabb költségek, magasabb profit.
 • Hi-CUT-Pro – a szerszámpálya tűrésen belüli módosításával finomabb tengelymozgásokat, alacsonyabb terhelést, és csökkent ciklusidőt, valamint magasabb minőséget eredményez.

GENOS M660-V-e FÜGGŐLEGES MEGMUNKÁLÓKÖZPONT

Kedvezményes ár: 137 900 EUR-tól

Genos M – a bizonyított műszaki kiválóság megfizethető örököse

Az Okuma MB-V széria által bizonyított műszaki tartalomra építve, a Genos M függőleges megmunkálóközpont széria valódi értéket kínál gazdaságos, megfizethető áron. Hőstabil öntvény gépágy, portál felépítésből adódó merevség, tartósság, és rendkívüli pontoság biztosítja a termelékenységet, és partnereink nyereségességét. A műszaki kiválóságot a magyar piac számára is elérhető áron kínáljuk. Az Okuma saját fejlesztésű vezérlőjével szerelt gépeinek tervezésénél az erő, a merevség, a megbízhatóság, tartósság, a rugalmasság volt a cél, a környezet indokolatlan szennyezése nélkül.

 

A magas minőség és alacsony ár tökéletes egyensúlya, ezt nyújtja a Genos M széria.

 

 • Kiemelkedő gyorsjárati sebesség és tengelygyorsulások, rendkívüli szerszámcsere idő, erős és nyomatékos főorsó, és számos szoftveres opció teszi nemcsak hatékonnyá, de izgalmassá is a munkát.
 • OSP-SUIT – számos olyan alkalmazás, mely gyorsabbá és / vagy biztonságosabbá teszi a munkát, legyen szó a változók kezeléséről, vagy a technológia kalkulálásáról.
 • Távoli elérés – szoftver, aminek köszönhetően a műszaki támogató csapat távolról is segítheti az elakadások leküzdését, minimalizálva az állásidőt.
 • Machining Navi – melynek több változata elérhető, és mind a megmunkálások során fellépő remegés kiküszöbölését célozza. Pontosabb gyártás, hosszabb szerszámélettartam, alacsonyabb költségek, magasabb profit.
 • Hi-CUT-Pro – a szerszámpálya tűrésen belüli módosításával finomabb tengelymozgásokat, alacsonyabb terhelést, és csökkent ciklusidőt, valamint magasabb minőséget eredményez.

GENOS L250II-e ESZTERGAKÖZPONT

Kedvezményes ár: 56 400 EUR-tól

A Japánban tervezett GENOS L250II-e  az OKUMA belépő szintű multifunkciós esztergája. Tulajdonságai miatt azonban mégis kiemelkedik a mezőnyből: öntöttvas gépvázának köszönhetően stabilitása, merevsége és pontossága vetekszik a nagyokkal. OKUMA OSP-P300LA-e érintőkijelzős vezérlővel érkezik és rengeteg variációban elérhető.

 • Elforduló átmérő: 220 mm
 • Megmunkálható hossz: 290 mm
 • Főorsó: 11/7,5 kW 4,500 RPM
 • 8”-os tokmány
 • Öntvényváz: 2,8 tonna össztömeg
 • Forgácskihordó
 • Hidraulikus/NC szegnyereg
 • Szerszámtartó készlet

GENOS L2000-e Mx380 ESZTERGAKÖZPONT

Kedvezményes ár: 73 300 EUR

A GENOS L esztergák legutóbbi fejlesztése jelentős előnyhöz juttatja a vásárlóit.  Az orsómotoros kivitelű főorsó rendkívül erős, ugyanakkor nagyon precíz megmunkálást, dinamikus működést biztosít. Ezek az egy revolverfejes esztergagépek a fejlesztéseknek köszönhetően erősebbek, merevebbek, ugyanakkor kompakt méretűek lettek. A szerszámgép ágy és vezetékrendszere a legnagyobb igénybevételek esetén is rendkívül jól viselkedik, biztosítva a gyártott alkatrész kiváló méret-és geometria pontosságát, valamint felületi minőségét.

GENOS L3000-e Mx450 ESZTERGAKÖZPONT

Kedvezményes ár: 82 700 EUR

A GENOS L esztergák legutóbbi fejlesztése jelentős előnyhöz juttatja a vásárlóit.  Az orsómotoros kivitelű főorsó rendkívül erős, ugyanakkor nagyon precíz megmunkálást, dinamikus működést biztosít. Ezek az egy revolverfejes esztergagépek a fejlesztéseknek köszönhetően erősebbek, merevebbek, ugyanakkor kompakt méretűek lettek. A szerszámgép ágy és vezetékrendszere a legnagyobb igénybevételek esetén is rendkívül jól viselkedik, biztosítva a gyártott alkatrész kiváló méret-és geometria pontosságát, valamint felületi minőségét.

AZ AJÁNLATOK ÉRVÉNYESSÉGE 2022. JANUÁR 31-IG, VAGY A KÉSZLET EREJÉIG!

Az akcióban szereplő gépek korlátozott darabszámban, a készlet erejéig érhetők el. Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban állnak rendelkezésére.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.