SMARTCONNECT - Ipar 4.0

 

Gyártófüggetlen IPAR 4.0 elemző szoftver, amely a különböző forrásból származó adatgyűjtést és feldolgozást követően pontos képet ad üzeme állapotáról. Távolról, valós időben felügyelheti a folyamatokat. Cloud szolgáltatással is rendelhető, ezért minimális befektetés mellett azonnal használható.

A MEGALAPOZOTT DÖNTÉSHEZ:

MODULÁRIS

rendszer

A modulok egymástól függetlenül is megvásárolhatók, ezáltal Önnek csak a valóban használt funkciók után kell fizetni. Ez rövid megtérülés mellett maximális hatékonyságot is biztosít vállalata számára. Természetesen, a további modulok utólag bármikor bővíthetők. Az AI modul segítségével pedig detektálhatók a gyártás során felmerülő anomáliák, melyek korai felfedezése megelőzheti költséges hibák kialakulását.

EGYEDI

kimutatások

A rendszer használata egyszerű. Számos előre definiált kimutatás azonnal elérhető. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nincs két egyforma vállalat, ezért a különböző vizualizációk testre is szabhatók. Különleges igény esetén fejlesztő csapatunk rövid határidővel áll az Ön rendelkezésére.

PLATFORM

független

Az MTConnect (és egyéb stenderd iparban használatos) protokollon keresztül számos gyártó terméke beköthető a rendszerbe. Végre a teljes üzem valamennyi gépének kimutatását egyetlen rendszerben láthatja. Integrálható a meglévő vállalati infrastruktúrába vagy felhő szolgáltatásként is igénybe vehető.

Akár havidíjas konstrukcióban is elérhető, bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot:  +36 23 200 230