2SP-2500H (L)

2SP-2500H – Minimális hely igény, maximális profit

Kategóriájának a kiélezett tömeggyártás egyik leggyorsabb versenyzője, a sebesség ráadásul kiváló gyártásminőséggel párosul. Köszönheti ezt annak, hogy a termikus változásokat hatékonyan kezeli.
Termelékenységének másik kulcsa az automatizálhatósága. Két orsóval, két revfejjel és az Okuma Gantry Loader-ével (OGL) automatikus be- és kitárazást, és kétoldali megmunkálást végez.
A gyártási folyamat minimális emberi beavatkozás és helyszükséglet mellett, maximális hatékonysággal történik.

A gép kiváló minőségű mechanikai elemeit, az Okuma által tervezett és gyártott elektronika kelti életre.

Ennek része az OSP vezérlő, melynek fejlesztésénél az egyszerű kezelhetőség, gyors programozhatóság fontos szerepet játszottak, de sok egyéb hasznos funkció is beépítésre került.

Cutting Status monitor

A megmunkálás okozta terhelések dinamikus figyelésére szolgáló szoftverrel a gyártás és folyamatbiztonság új szintre lép.

VPS

Mivel a vezérlővel való kommunikációs USB-n és hálózaton történik, amely gyors és hatékony, ki van téve vírusok okozta fenyegetésnek. Ezt hivatott megoldani az Okuma saját fejlesztésű vírusvédelmi rendszere.

Machining Navi

Az esztergálási műveleteknél, különösen nagy D/L aránynál jellemző a darab beremegése, de karcsú késszár esetén a szerszámra is jellemző lehet. Minden Okuma eszterga képes a főorsó oszcillálásra, opcióktól függően azonban egy segédszoftver is segíthet a megfelelő beállítás megtalálásában, a rezonancia-frekvencia megszüntetéséhez.

Load Monitor

Ez a rendkívül hasznos védelmi opció segít abban, hogy a beállított szintnél nagyobb terhelések esetén, melyet okozhat szerszámkopás, vagy nem megfelelő munkadarab, megállítja a gépet, megelőzve annak károsodását.

Távoli Elérés

Minden, a Smartus Zrt. által telepített gépre kerül távoli elérés, mellyel ha a vevő igénylá, távolról is segítséget kaphat a technológus vagy szerviz csapatunktól.

Categories: ,

Description

Elforduló átmérő: 250 mm
Megmunkálható átmérő: 250 mm
Megmunkálható hossz: 80 mm

 

Additional information

Kivitel

Revolverfej kialakítása

Revolverfejek száma

Y tengelyek száma

Elforduló átmérő

Megmunkálható átmérő

Megmunkálható hossz