V760EX (L)

V760EX (L) – fejtetőre állt a világ, és így hatékonyabb

A V760 vertikális CNC eszterga nagyobb hatékonysággal biztosítja a termelékenységet vékony falú, vagy speciális alakú munkadarabok megmunkálása esetén. A legnagyobb elforduló átmérő és hossz lehetővé teszi nagy méretű alkatrészek forgácsolását, a gép teljesítménye pedig biztosítja a maximális produktivitást.
A marási funkció rugalmassá és sokoldalúvá teszi a szerszámgépet. A csúszó vezeték rendszernek köszönhetően merev gép, a megmunkálás remegéseire jól reagál, mégis gyors, dinamikus tengelymozgásokat tesz lehetővé. A kialakításnak köszönhetően a keletkezett nagy mennyiségű forgács munkatérből való eltávolítása jól megoldott. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a gépkezelő a méretek ellenére kényelmesen, és hatékonyan végezheti munkáját.

A gép kiváló minőségű mechanikai elemeit, az Okuma által tervezett és gyártott elektronika kelti életre.

Ennek része az OSP vezérlő, melynek fejlesztésénél az egyszerű kezelhetőség, gyors programozhatóság fontos szerepet játszottak, de sok egyéb hasznos funkció is beépítésre került.

Ütközésvédelem

A virtuális gépkörnyezet bemodellezésével, ami gyorsan és egyszerűen elvégezhető, a nem kívánt gépen belüli ütközések elkerülhetővé válnak automata és kézi üzemmódokban is.

Cutting Status monitor

A megmunkálás okozta terhelések dinamikus figyelésére szolgáló szoftverrel a gyártás és folyamatbiztonság új szintre lép

VPS

Mivel a vezérlővel való kommunikációs USB-n és hálózaton történik, ami gyors és hatékony, ki van téve vírusok okozta károknak. Ezt hivatott megoldani az Okuma saját fejlesztésű vírusvédelmi rendszere.

Machining Navi

Az esztergálási műveleteknél, különösen nagy D/L aránynál jellemző a darab beremegése, de karcsú késszár esetén a szerszámra is jellemző lehet. Minden Okuma eszterga képes a főorsó oszcillálásra, opcióktól függően azonban egy segédszoftver is segíthet a megfelelő beállítás megtalálásában, a rezonancia-frekvencia megszüntetéséhez.

Load Monitor

Ez a rendkívül hasznos védelmi opció segít abban, hogy a beállított szintnél nagyobb terhelések esetén, melyet okozhat szerszámkopás, vagy nem megfelelő munkadarab, megállítja a gépet, megelőzve annak károsodását.

Távoli Elérés

Minden, a Smartus Zrt. által telepített gépre kerül távoli elérés, mellyel ha a vevő igénylá, távolról is segítséget kaphat a technológus vagy szerviz csapatunktól.

Kategóriák: ,

Leírás

Elforduló átmérő: 800 mm
Megmunkálható átmérő: 760 mm
Megmunkálható hossz: 770 mm

 

További információk

Kivitel

Szegnyereg nélkül

Revolverfej kialakítása

Statikus

Revolverfejek száma

1

Y tengelyek száma

0

Elforduló átmérő

800

Megmunkálható átmérő

760

Megmunkálható hossz

770