LU35II (M)

LU35II (M) – a teljesítmény és a pontosság hosszútávú bajnoka

Az Okuma LU család 2 revolver fejes esztergái minden fontos aspektusban kiemelkedőt nyújtanak a közepes és nagyméretű alkatrészek gyártásában, legyen szó sebességről, teljesítményről, megmunkálási pontosságról, karbantartásról, vagy a felhasználás egyszerűségéről. Továbbá az Okuma, hőmérsékletváltozás kezelésével kapcsolatos mechanikai és elektronikai/szoftveres fejlesztéseinek köszönhetően, a gép a legjobb méretstabilitást eredményezi a kategóriájában. Az LU széria, köszönhetően a fizikai felépítésének, és az Okuma 120 éves tapasztalatának, kiemelkedőt nyújt a pontosság és a termelékenység területein, elégedetté téve ügyfeleit, és megtérülővé a beruházást. A gép kiváló minőségű mechanikai elemeit, az Okuma által tervezett és gyártott elektronika kelti életre.

Ennek része az OSP vezérlő, melynek fejlesztésénél az egyszerű kezelhetőség, gyors programozhatóság fontos szerepet játszottak, de sok egyéb hasznos funkció is beépítésre került.

Ütközésvédelem

A virtuális gépkörnyezet bemodellezésével, ami gyorsan és egyszerűen elvégezhető, a nem kívánt gépen belüli ütközések elkerülhetővé válnak automata és kézi üzemmódokban is.

Cutting Status monitor

A megmunkálás okozta terhelések dinamikus figyelésére szolgáló szoftverrel a gyártás és folyamatbiztonság új szintre lép.

VPS

Mivel a vezérlővel való kommunikációs USB-n és hálózaton történik, ami gyors és hatékony, ki van téve vírusok okozta károknak. Ezt hivatott megoldani az Okuma saját fejlesztésű vírusvédelmi rendszere.

Machining Navi

Az esztergálási műveleteknél, különösen nagy L/D aránynál jellemző a darab beremegése, de karcsú késszár esetén a szerszámra is jellemző lehet. Minden Okuma eszterga képes a főorsó oszcillálásra, opcióktól függően azonban egy segédszoftver is segíthet a megfelelő beállítás megtalálásában, a rezonancia-frekvencia megszüntetéséhez.

Load Monitor

Ez a rendkívül hasznos védelmi opció segít abban, hogy a beállított szintnél nagyobb terhelések esetén, melyet okozhat szerszámkopás, vagy nem megfelelő munkadarab, megállítja a gépet, megelőzve annak károsodását.

Távoli Elérés

Minden, a Smartus Zrt. által telepített gépre kerül távoli elérés, mellyel, ha a vevő igényli, távolról is segítséget kaphat a technológus vagy szerviz csapatunktól.

Ütemező program

Rúdadagolóval gyártott termékeknél akár többféle főprogram is futtatható egymás után, operátori beavatkozás nélkül. Egy okos szoftveres megoldással a termelékenység növelhető.

Categories: ,

Description

Csúcstáv: 600/850/1.500/2.000 mm
Elforduló átmérő: 740 mm
Megmunkálható átmérő: 550 mm

 

Additional information

Kivitel

Revolverfej kialakítása

Revolverfejek száma

Y tengelyek száma

Csúcstáv

, , ,

Elforduló átmérő

Megmunkálható átmérő