MA-550VA #40

MA-550VA – A nehézmegmunkálás leggyorsabb versenyzője

Ha az erő és a gyorsaság minden eszközével szeretné felfegyverezni üzemét, nem kell tovább keresnie. A dupla csúszó / gördülő-vezetékrendszerrel szerelt MA-V széria a nehézmegmunkálás erejét, és rezgéselnyelő képességeit kombinálja a lineáris vezetékrendszerekre jellemző gyorsasággal. Ez a sajátos megközelítés olyan egyedi gépet teremtett a szerszámgépek világában, ahol a legextrémebb anyagleválasztás, és a rendkívül pontos simító megmunkálások egy gépben megoldhatók. A csúszóvezetékkel is szerelt MA-V széria belső hűtőrendszerével a túlmelegedés, és az ebből adódó pontatlanság elképzelhetetlen.
A hajtóműves kivitelű főorsó az elképzelhető legnagyobb nyomatékot biztosítja a rendelkezésre álló fordulatszám széles tartományában.

  • A gép rendkívüli hatékonyságát az Okuma OSP vezérlője biztosítja, mely számos szoftveres lehetőséget biztosít a gép képességeinek kihasználásához.
  • OSP-SUIT – számos olyan alkalmazás, mely gyorsabbá és / vagy biztonságosabbá teszi a munkát, legyen szó a változók kezeléséről, vagy a technológia kalkulálásáról.
  • CAS – az ütközésvédelemmel az első darabok gyártása során sem kell ütközéstől tartani, amivel az addig jól ismert „óvatoskodás” elkerülhető. Gyorsabb, és biztonságosabb munka, látványos szimuláció.
  • Távoli elérés – szoftver, aminek köszönhetően a műszaki támogató csapat távolról is segítheti az elakadások leküzdését, minimalizálva az állásidőt.
  • Machining Navi – melynek több változata elérhető, és mind. a megmunkálások során fellépő remegés kiküszöbölését célozza. Pontosabb gyártás, hosszabb szerszámélettartam, alacsonyabb költségek, magasabb profit.
  • Super Nurbs – a 3D-s felületek utómunkáinak megszüntetését célozza. A szerszámpálya megadott tűrésen belül való módosításával, finomabb pályát eredményez, ezzel növelve a felület minőségét.

Description

Additional information

Tengelyek száma

Foorso-vegzodes

Fordulatszám

Asztal szélessége

Asztal Hossza

,

X Löket

,

Y löket

Z löket