MULTUS U5000

Multus U sorozat

Termelékenység, sokoldalúság, helytakarékosság, egyszerű használat, precizitás, költséghatékonyság. Néhány, a piac által megfogalmazott igények közül, melyek életre hívták a Multus U szériát.

A nagy és bővíthető szerszámtárral szerelt, számos pozíciót felvenni képes multifejjel ellátott ellenorsós, a vevő kérése szerint akár alsó revolver fejes multifunkciós szerszámgép gyökeresen változtatta meg a forgácsolásról alkotott képet.
Merevségének köszönhetően megdöntötte azt a tévhitet, hogy a multitasking jellegű gépekkel elérhető fogácsolási technológia maximuma szerszámgép oldalról limitált.
A kétcsatornás vezérlő adta lehetőségek eredménye, hogy fő- és ellenorsó, vagy akár azonos oldalon a multi és alsó revfejek egymástól függetlenül, vagy összhangban is képesek dolgozni, ezzel párhuzamosítva a megmunkálás műveleteit.
A magas teljesítménynek köszönhetően minden igényt kielégítő kapacitással valósulhat meg az anyagleválasztás. Az alkatrész megmunkálása készre történhet a szerszámgépen belül, elkerülve az üzemen belüli rakodás és mozgatás veszteségeit, illetve az alkatrész újra pozícionálásának hibájából adódó gyártási selejtet. A fogazás Hobbing és Skiving műveleteinek elvégzését a piacon egyedüli pontossággal képes elvégezni, ráadásul a technológia beállítását és a program megírását erre a célra fejlesztett szoftver támogatja.
Az Okuma által fejlesztett stabil gépalap és kimagasló tudású szoftveres megoldások nagy hozzáadott értékű CNC megmunkálást biztosítanak a legegyszerűbb kezelés és programozás mellett.
A gépcsalád hatalmas előnye merevségén, megbízhatóságán túl, hogy kompakt méretéhez viszonyítva nagy alkatrészek, nagy kapacitású megmunkálását teszi lehetővé.
A hőstabil konstrukciónak köszönhetően még szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is kiemelkedik pontosságban a konkurencia gépei közül, akár a legösszetettebb megmunkálási eljárások esetén is.

Leírás

További információk

Fordulatszám

3000

Maróorsó fordulatszám

12000

Megmunkálható átmérő

650

Megmunkálható hossz

1500, 2000, 3000

Revolverfej kialakítása

Alsó revolverfejjel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MULTUS U5000” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük