MP-46V #40

MP-46-V Legszebb felület, legnagyobb sebesség

Az Okuma legsikeresebb három tengelyes megmunkáló központ családjának alapjaira épült, nagy sebességű orsóval szerelt, kiemelkedő tengely gyorsulásokkal és lassulásokkal rendelkező gépe az MP46-V. Az elképzelhető legmerevebb vázra épített, a termikus kompenzációt leghatékonyabban alkalmazó gép rendkívüli gyorsasága mellett a legjobb felületi minőséget eredményezi edzett szerszámacélok simítása esetén. Az Okuma OSP vezérlőjébe szerelt szoftveres megoldások tovább erősítik a rendkívüli mechanikai képességeit.

  • Hyper Surface – 3D-s felületek simításánál, ahol a felület pontjait a CAM szoftver sok ezer egyenesből rakja össze, a vezérlő a megadott pontossági tűrés betartása mellett képes úgy módosítani a szerszámpályát, hogy a ciklusidő gyorsabb, a gép mozgása finomabb, a terhelések kisebbek lesznek, miközben az elkészült felület méreteit tekintve megfelelő, felületi minőségét nézve pedig sokkal esztétikusabb lesz.
  • IGF – az Okuma párbeszédes programozási felülete segít gyorsan és pontosan programozni a 2,5D-s alkatrészek programjait. A beépített szimulációval a hibák radikálisan csökkenthetők, a magabiztosság növekszik, a hibázási lehetőség, így a beállási idő is csökken.
  • Easy Set – ciklusidő csökkentő funkció segítségével néhány olyan beállítás eszközölhető, mellyel a ciklusidő csökkenthető.
  • Machining Navi – Machining Navi különböző típusai segítenek elkerülni azokat a nem kíván szerszám / munkadarab remegéseket, melyek akár tönkre is tehetik az alkatrészt, vagy jelentősen nehezítik a kezelő dolgát.
  • VPS – Vírus védelem.
  • Távoli elérés – minden a Smartus által telepített gépre kerül távoli elérés.
  • CAS – ütközésvédelem,a biztonságos megmunkálásért, minden üzemmódban.
  • Cutting Status Monitor – A megmunkálás teljesítményének dinamikus figyelése és beavatkozás, a folyamat biztonságának maximalizálása érdekében.

Description

Additional information

Tengelyek száma

Foorso-vegzodes

Fordulatszám

Asztal szélessége

Asztal Hossza

X Löket

Y löket

Z löket